it nl fr

Gnocci uit de oven met mozzarella

Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Italiaans
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Ingrediënten
500 g
aardappelgnocci
400 g
ELVEA Cubetti Verse Basilicum
2 teentjes
look
1
ajuin
1
rode paprikas
1 klontje
gedroogde oregano
peper
zout
125 g
buffelmozzarella
olijfolie
2
Personen
Bereiding
  • Hak de ui, look en paprika fijn en fruit in wat olijfolie tot de ui glazig ziet. Voeg er de Cubetti Basilicum aan toe en de gnocci. Zet het deksel op de pan en laat 10 minuutjes pruttelen. Kruid met peper, zout en oregano. Laat nog eventjes trekken.
  • Zet nu de grill aan. Schep de gnocci-tomatenmengeling in een vuurvaste oven en scheur er de mozzarella over. Laat 6-7 minuutjes grillen tot de mozzarella lichtjes begint te bruinen. 
ELVEA producten in dit recept
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes