Spaghetti met krab

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Italiaans
Hoofdgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
1 fles
ELVEA passata rustica met kruidentuiltje
2
sjalotjes
3
chilipepers
3 teentjes
knoflook
4 eetlepels
olijfolie
1 koffielepel
venkelzaad
3 stengels
groene selder
peper
zout
1 koffielepel
gerookte paprikapoeder
500 g
kingkrabpoten
500 g
spaghetti
handen vol
oregano
4
Personen
Bereiding
Snipper de sjalotjes, de chilipepers en de knoflook.
Zet aan in een beetje olijfolie, samen met het venkelzaad.
Bak even op en voeg hierbij de in blokjes gesneden selder.
Bevochtig met de passata en kruid met peper, zout en paprikapoeder.
Zet op een laag vuur en laat 30 minuten pruttelen.
Voeg enkele minuten voor het einde de kingkrabpoten toe.
Kook de pasta al dente en giet af.
Werk af met oregano.


Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   

 
ELVEA producten in dit recept