Spaghetti met broodkruim

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Italiaans
Visgerecht
Ingrediënten
1 potje
ELVEA Pomo e Legumi
2 sneden
brood
eetlepels
olijfolie
handen vol
verse peterselie
4 teentjes
knoflook
500 g
spaghetti
8
gezouten ansjovisfilets
peper
zout
4
Personen
Bereiding
Hak het brood fijn en snipper de knoflook.
Bak het brood krokant in een beetje olijfolie.
Voeg de peterselie en de knoflook toe.
Bak nog een minuutje en zet aan de kant.
Gaar de spaghetti in gezouten water.
Zet de ansjovis aan in een beetje olijfolie en voeg hierbij de pomo e legumi.
Bak even op en lepel een beetje van het pastawater in de pan.
Kruid met peper en zout.
Giet de pasta af en doe hem in de pan.
Roer de saus door de pasta en kruid met peper van de molen.
Werk af met het broodkruim.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   

 
ELVEA producten in dit recept