Mosselsoep

Lange bereidingstijd
Gemiddeld
Italiaans
Hoofdgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
2 doosjes
ELVEA Pomo e Legumi
1 blik
ELVEA pomodorini kerstomaten
1
ajuin
2 teentjes
knoflook
1
chilipeper
4 eetlepels
olijfolie
2 stengels
witte selder
handen vol
salie
2 dl
witte wijn
6 dl
groentebouillon
peper
zout
500 g
mosselen
handen vol
platte peterselie
4
Personen
Bereiding
Snipper de ui, knoflook en chili.
Zet aan in een beetje olijfolie en stoof glazig. 
Voeg de in blokjes gesneden selder toe, samen met de pomodorini en de salie.
Bak 5 minuten en voeg de pomo e legumi toe, samen met de witte wijn en de bouillon.
Kruid met peper en zout en gaar 20 minuten.
Voeg de gewassen mosselen toe en gaar deze tot de schelpen mooi openstaan.
Werk af met platte peterselie en serveer.


Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   


 
ELVEA producten in dit recept