Met trots stellen wij het ELVEA kookboek “Italia al pomodoro” voor!

maandag 20 november 2017

In samenwerking met uitgeverij Lannoo zette ELVEA de smaak van Italië om in een hemels tomatenkookboek: “Italia al pomodoro”.
In de Italiaanse keuken is de tomaat immers koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in soepen, pasta's, stoofpotjes et cetera als je uitgaat van tomatenconcentraat, gepelde tomaten in blik en passata's. De aroma's van de rijpe tomaten blijven namelijk mooi bewaard in het productieproces en zo heb je dus altijd wel echte Italiaanse tomaten bij de hand!
 
Dit kookboek met 60 heerlijke recepten van de hand van Harry Belmans, aangevuld met prachtige foto’s door Heikki Verdurme, is vanaf heden beschikbaar in de boekhandel voor € 24,99.
 
Uiteraard vind je in het boek ook heel wat informatie terug over de geschiedenis van ELVEA, ons productieproces in 5 stappen, de groeicyclus van onze beste tomaten, …