Elvea werd bekroond met een iTQi* award voor Elvea Passata naturel 690g & Elvea Passata Basil 690g

donderdag 9 augustus
Elvea Passata Naturel en Passata Basilico 690g werden bekroond met 2 gouden sterren door het International Taste & Quality Institute.
 
Beoordeling : De producten worden volledig blind getest, onverpakt en zonder enige vorm van identificatie.
 
Elvea, Passata naturel 690g kreeg 2 sterren met een quotering van 84,1% 
Elvea, Passata met basilicum 690g kreeg 2 sterren met een quotering van 83,7% 
iTQi* werkt nauw samen met vermaarde Chefs, Sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties zoals Maîtres Cuisiniers de France, Academy of Culinary Arts, Hellenic Chefs' Association, Académie Culinaire de France, Verband der Köche Deutschlands, Federación de Asociaciones de Cocineros de España, Federerazione dei Cuochi Italiana, Årets Kock of Sweden, Euro-Toques, Gilde Van Nederlandse Meesterkoks, Associação de Cozinheiros Profissionais de Portugal, Craft Guild of Chefs, Turkish Cooks Association, World Master Chefs Society (WMCS) en L'Association de la Sommellerie Internationale (ASI).
 
Ook in 2017 en 2016 viel Elvea reeds in de prijzen.
 
2017
Elvea Polpa di pomodoro 400g – 3 gouden sterren
Elvea Passata Bouquet garni 690g – 2 gouden sterren
Elvea Passata Soffritto 690g – 2 gouden sterren
 
2016
Elvea rode gepelde datterini 350g– 2 gouden sterren
Elvea passata di datterini 350g– 2 gouden sterren

*iTQi staat voor “International Taste & Quality Institute”
Het International Taste & Quality Institute - iTQi - gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken.