it nl fr en
ELVEA
Nav
  • Over ELVEA
    • Geschiedenis
    • Productie
    • Green
  • ELVEA Gamma
    • Pastasauzen
    • new Pesto
    • new IL PURO
    • Cubes
    • Cubetti
    • Doppio Concentrato
    • Gran Cucina
    • Passata
    • Pelati
    • Pizzasauzen
    • Pomo e legumi
    • Polpa di pomodoro
  • 100% natuurlijk
  • Recepten
ELVEA, Uw beste tomaten sinds 1885
  • Tips & Tricks
  • Nieuws
  • Contacteer ons
  • Over ELVEA
    • Geschiedenis
    • Productie
    • Green
  • ELVEA Gamma
    • Pastasauzen
    • new Pesto
    • new IL PURO
    • Cubes
    • Cubetti
    • Doppio Concentrato
    • Gran Cucina
    • Passata
    • Pelati
    • Pizzasauzen
    • Pomo e legumi
    • Polpa di pomodoro
  • 100% natuurlijk
  • Recepten
  • Tips & Tricks
  • Nieuws
  • Contacteer ons
Recept Zoeken
Bereidingstijd
Sluiten
Sluiten
Korte bereidingstijd Gemiddelde bereidingstijd Lange bereidingstijd
Moeilijkheidsgraad
Sluiten
Sluiten
Gemakkelijk Gemiddeld Moeilijk
Keuken
wereldkeuken
Sluiten
Sluiten
Italiaans Afrikaans - Creools Belgisch Braziliaans Frans Frans-Belgisch Grieks Marokkaans Mexicaans Oosters Portugees Sardisch Spaans Tunesisch wereldkeuken Zuid-Amerikaans
Gang
Sluiten
Sluiten
Snack Soep Amuse Voorgerecht Hoofdgerecht Bijgerecht Tussengerecht Dessert
VVV
Sluiten
Sluiten
Vegetarisch Vleesgerecht Visgerecht

3 Resultaten : wereldkeuken

One pot gevulde paprika’s met rijst, gehakt en cubes op Bosnische wijze
One pot gevulde paprika’s met rijst, gehakt en cubes op Bosnische wijze
Midden-Oosterse ovenschotel met ragu en tomatensalsa
Midden-Oosterse ovenschotel met ragu en tomatensalsa
Stoofpotje met linzen en worst
Stoofpotje met linzen en worst
Enkele ELVEA producten bevatten citroenzuur. Wat is dit precies?
Citroenzuur komt van nature voor in citrusvruchten. Het is een natuurlijk ingrediënt dat wordt toegevoegd aan sommige ELVEA producten om de zuurtegraad van de tomaten op het juiste peil te brengen. Als een product citroenzuur bevat, vind je het in de ingrediëntenlijst.
Werden er aanpassingen gedaan om 100% natuurlijk te zijn?
Neen, ELVEA is 100% natuurlijk sinds 1885.
Zijn ELVEA tomaten GMO-vrij?
Alle ELVEA tomaten zijn vrij van GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen). ELVEA gebruikt uitsluitend 100% Italiaanse tomaten van Italiaanse bodem voor een uitstekende, authentieke smaak. Voor het dubbel concentraat 70 g, 135 g en 140 g worden Zuid-Portugese tomaten gebruikt. De ELVEA...
Bevatten ELVEA producten zout?
Tomaten bevatten natuurlijke zouten, zoals bijvoorbeeld bij spinazie ook het geval is. Voor de smaak wordt een minimale hoeveelheid zout toegevoegd. Enkele ELVEA producten bevatten geen toegevoegd zout en hebben bijgevolg een zoutgehalte lager dan 0,3 g. Het gaat om de hele gepelde...
Hoe staat ELVEA tegenover duurzaam ondernemen?
ELVEA beschikt over de volgende certificaten: ISO 9001 (Europees certificaat voor kwaliteitsmanagement), IFS (International Food Standard, internationale standaard inzake voedselveiligheid) en amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative, systeem om de arbeidsomstandigheden in wereldwijde supp...
Zijn alle ELVEA producten 100% natuurlijk?
Alle ELVEA producten bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten sinds 1885. Er worden geen chemische bestanddelen toegevoegd, zoals kleur- en smaakstoffen of bewaarmiddelen. De enige additieven in de ELVEA producten zijn van natuurlijke oorsprong.
Zijn ELVEA producten geschikt voor veganisten?
Alle ELVEA producten zijn 100% natuurlijk. Er worden geen dierlijke producten toegevoegd. Ze zijn dus perfect geschikt voor mensen die plantaardig eten.
Zijn alle ELVEA producten Glutenvrij?
Ja, alle Elvea producten zijn glutenvrij. Je kan dus op basis van ELVEA, in combinatie met andere glutenvrije producten, lekkere (glutenvrije) recepten bereiden.
Ondek onze 100% transparantie
Het weer in Angri
Accu
Elvea, uw beste tomaten sinds 1885
Contact: Charlier-Brabo Group | Boomsesteenweg 28 • 2630 Aartselaar | Tel.: 03/238 99 70 | info@elvea.be
Voor bijkomende informatie kan u ons steeds contacteren via dit formulier.
Privacy verklaring Cookie policy Sitemap