Voor het 4e jaar op rij valt Elvea in de prijzen met een “superior taste award” voor: Elvea Cubetti Basil, Elvea Cubes & Elvea Passata

zondag 30 juni


 
Elvea Cubetti Basil, Elvea Cubes & Elvea Passata werden bekroond met 2 gouden sterren door het International Taste Institute.
De producten worden door iTi* volledig blind getest, onverpakt en zonder enige vorm van identificatie.
 
Elvea, Cubetti Basil 400g kreeg 2 sterren met een quotering van 86%
Elvea, Cubes 400g, 800g en 2500g kreeg 2 sterren met een quotering van 81% 
Last but not least: Elvea, Passata 340g & 690g kreeg ook 2 sterren met een quotering van 81% 



iTi* werkt nauw samen met vermaarde Chefs, Sommeliers en drankexperts die geselecteerd worden in samenwerking met de beroemdste Europese culinaire instellingen en sommeliersorganisaties. De quotering wordt bepaald door de beoordeling van verschillende criteria zoals uitzicht, geur, textuur en uiteraard ook de smaak van de producten.

Ook in 2018, 2017 en 2016 werd Elvea al bekroond:
 
2018
Elvea, Passata naturel 690g - 2 gouden sterren 
Elvea, Passata met basilicum 690g – 2 gouden sterren
 
2017
Elvea Polpa di pomodoro 400g – 3 gouden sterren
Elvea Passata Bouquet garni 690g – 2 gouden sterren
Elvea Passata Soffritto 690g – 2 gouden sterren
 
2016
Elvea rode gepelde datterini 350g– 2 gouden sterren
Elvea passata di datterini 350g– 2 gouden sterren
 
 
 
*iTi staat voor “International taste institute Brussels”
Het International Taste Institute - iTi - gevestigd in Brussel, is de toonaangevende organisatie gewijd aan het testen en promoten van superieure voedingsmiddelen en dranken.