it nl fr

Snelle pasta uit de voorraadkast

Korte bereidingstijd
Gemakkelijk
Italiaans
Hoofdgerecht
Visgerecht
Ingrediënten
1 doosje
gezouten ansjovis
1 bokaaltje
chilipepers
3 eetlepels
ELVEA Dubbel tomatenconcentraat
1 bokaaltje
kappertjes
2 blikken
sardienen op olie
1 doosje
antipasti
1
ajuin
0,50
courgettes
0,50
aubergines
Parmezaanse kaas
400 g
penne
1 teentje
look
0,50
citroen
1 bussel
verse basilicum
peper
zout
4
Personen
Bereiding
  • Kook de pasta al dente.
  • Stoof de ui en de in blokjes gesneden courgette en aubergine aan in olijfolie.
  • Voeg de fijngesneden look en ansjovis toe en bak tot de ansjovis gesmolten is.
  • Voeg nu de kappertjes, pepers, de blikjes sardienen met de olie, de tomatenpuree en de antipasti toe.
  • Laat alles goed opwarmen.
  • Voeg het sap van de citroen en de basilicumblaadjes toe en laat nog 2 min pruttelen.
  • Voeg de pasta bij de saus en werk af met Parmezaanschilfers.
ELVEA producten in dit recept