Pappardelle all’anatra

Lange bereidingstijd
Gemiddeld
Italiaans
Hoofdgerecht
Vleesgerecht
Ingrediënten
1 blik
ELVEA Blokjes van gepelde tomaten
40 g
eendenborst
1
rode ajuin
1 geroosterde
rode paprika
eetlepels
olijfolie
2 dl
rode wijn
2 dl
gevogeltebouillon
1 koffielepel
bonenkruid
peper
zout
blaadjes
salie
600 g
pappardelle
Parmezaanse kaas
4
Personen
Bereiding
Snijd de eend in kleine blokjes.
Snipper de rode ui en snijd de paprika in reepjes.
Zet alles aan in een beetje olijfolie.
Bak even goed door en voeg er de gepelde tomaten, de rode wijn en de bouillon aan toe.
Kruid met peper, zout, salie en bonenkruid.
Zet op een laag vuur en gaar gedurende 3 uur.
Kook de pasta in gezouten water en giet af.
Serveer met de saus en werk af met parmezaan.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   

 
ELVEA producten in dit recept