Tomatensoep met mascarpone

Gemiddelde bereidingstijd
Gemiddeld
Italiaans
Voorgerecht
Ingrediënten
2 blikken
ELVEA pomodorini kerstomaten
2 eetlepels
ELVEA Dubbel tomatenconcentraat
2
sjalotjes
1
chilipeper
1
wit van prei
4 eetlepels
olijfolie
6 dl
groentebouillon
peper
zout
2 koffielepels
bonenkruid
100 g
mascarpone
4
Personen
Bereiding
Snipper de sjalotjes, de chilipeper en het preiwit.
Zet aan in olijfolie en stoof glazig.
Voeg de tomaten toe.
Bak even op en voeg er het tomatenconcentraat aan toe. Bak nog
even en bevochtig met de bouillon.
Kruid met peper, zout en bonenkruid.
Gaar onder gesloten deksel.
Proef of het genoeg gekruid is en serveer met mascarpone.



Uit  “ italia al pomodoro”  : Recepten - Harry Belmans ,  Foto’s - Heikki Verdurme   
 
ELVEA producten in dit recept