Tomatenrisotto met Burrata

Korte bereidingstijd
Korte bereidingstijd
Gemiddeld
Gemiddeld
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Vegetarisch

Ingrediënten

1 potje
ELVEA Pomo e Legumi
2 trossen
kerstomaatjes
200 g
risottorijst
1 glas
witte wijn
1 eetlepel
mascarpone
500 ml
water
3 teentjes
look
3 eetlepels
olijfolie
rozemarijn
tijm
burrata
zout
peper
Personen

Bereiding

1. De oven voorverwarmen op 180°.
2. De trostomaten in een ovenvaste schaal leggen, een scheutje olie, een geplet teentje knoflook, rozemarijn, zout en peper toevoegen
3. In de oven zetten gedurende 15 minuten
4. Ondertussen de risotto bereiden
5. 2 geplette teentjes knoflook laten fruiten in een beetje olie, de ronde rijst (zie de kooktijd op de verpakking) en het glas witte wijn toevoegen
6. Vervolgens de Elvea Aperitivo & Cucina saus toevoegen, een beetje water en goed roeren
7. Laten koken op een middelhoog vuur en beetje bij beetje het water toevoegen, goed roeren tijdens het koken 
8. Zodra het water is geabsorbeerd en de rijst gaar is, 1 eetlepel mascarpone toevoegen 
9. Serveren met de kerstomaatjes, een lekkere burrata, een beetje basilicum of waterkers
 
Recept info: Simply Morane
ELVEA producten in dit recept