Cubes

Tomatenblokjes

Deze tomatenblokjes zijn een handig alternatief voor de hele gepelde tomaten. Ze werden reeds in stukjes gesneden en vormen de perfecte basis voor pasta’s en tomatensauzen.
 
In ons assortiment:
  • 400 g
  • 3 x 400 g
  • 800 g
  • 3 x 800 g
Voedingswaarden
Cubes - Elvea Blokjes van gepelde tomaten 400 g
Elvea Blokjes van gepelde tomaten 400 g
Energie 92 kJ - 22 kcal
Vetten 0,4 g
- Waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 3 g
- Waarvan suikers 3 g
Vezels 1 g
Eiwitten 1,3 g
Zout 0,03 g
Voedingswaarden
Blokjes van gepelde tomaten
tomatensap
zout
zuurteregelaar: citroenzuur
Ingrediënten
Cubes - Elvea Blokjes van gepelde tomaten 800 g
Elvea Blokjes van gepelde tomaten 800 g
Energie kJ 92 - kcal 22
Koolhydraten 2,95g
- Waarvan suikers 2,8g
Vezels 1g
Eiwitten 1,25g
- Waarvan verzadigd 0g
Voedingswaarden
Blokjes van gepelde tomaten
tomatensap
zout
voedingszuur: citroenzuur
Ingrediënten
Recepten met : Cubes
Andere ELVEA producten
Cubetti
Gearomatiseerde tomatenblokjes
Een feest uit Italie
Een feest uit Italie
Een feest uit Ital
Het mooie en uitgebreide gamma van Elvea bestaat uit meer dan 40 producten op basis van tomaten: Pelati (hele gepelde tomaten), Cubes (tomatenblokjes), Cubetti (gearomatiseerde tomatenblokjes), Doppio concentrato (dubbel tomatenconcentraat), Passata Polpa, Pomo e legumi… Alle Elvea producten worden enkel en alleen geproduceerd in Italiaanse fabrieken. Dit zowel in het Noorden (regio rond Piacenza en Parma) als in Toscane en Zuid-Italië (regio Salerno). Elvea werkt, op 3 producten na, uitsluitend met 100% Italiaanse tomaten van Italiaanse bodem. Voor het dubbel concentraat 70g, 135g en 140g wordt een blend van Italiaanse en Portugese tomaten gebruikt. Dit allemaal volgens de formule van Luigi Vitelli. Op deze manier kunnen we je elke oogst een uitstekende en authentieke smaak garanderen. Bovendien is Elvea ISO 9001 gecertifieerd (Europees certificaat voor kwaliteitsmanagement), zo garanderen we je een product met respect voor zijn omgeving.
Glutenvrij!
Het veelzijdige ELVEA gamma bevat pure basisproducten, waar jouw persoonlijke inbreng ook belangrijk is, en waar in tegenstelling tot tomaten- of pastasauzen, geen verdikkingsmiddelen zoals zetmeel gebruikt worden. Dit onderscheid heeft als voordeel dat alle ELVEA producten gegarandeerd 100% GLUTENVRIJ zijn. Je kan dus op basis van ELVEA, in combinatie met andere glutenvrije producten, lekkere (glutenvrije) recepten bereiden. Buon appetito!